Δείτε εδώ 2013- 2014

  Δείτε εδώ 2012- 2013   

Δείτε εδώ 2011- 2012

H ιστορία του σχολείου μας μέσα από φωτογραφίες

το κτίριο εδώ

φωτογραφικό υλικό 1959 -1960 εδώ

διάφορες φωτογραφίες από αθλητικές δραστηριότητες '70   εδώ

 

Loading Flash Menu

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΩΝ
ΚΑΙ ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 ΓΟΝΕΩΝ

Website counter

 

skype: primaryschool8

 

2014 - 2015

Εγγραφή μαθητών στην Πρώτη Τάξη

Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Πρώτη Τάξη Δημοτικού Σχολείου κατά τη σχολική χρονιά 2015-2016, αρχίζουν τηn Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 και λήγουν την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

περισσότερα

θέμα : «Προγραμματισμός λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) και Ολοήμερων Νηπιαγωγείων της χώρας για το σχολικό έτος 2015-2016»

*Για την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) και Ολοήμερων Νηπιαγωγείων δεν απαιτείται βεβαίωση εργασιακής κατάστασης των γονέων/κηδεμόνων.

ΑΙΤΗΣΗ

περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Μαθητικών Κατασκηνώσεων 2015»

Σας πληροφορούμε ότι οι μαθητικές κατασκηνώσεις των Αρχαίων Αβδήρων, το καλοκαίρι του 2015 θα λειτουργήσουν και πάλι, σε δύο (2) κατασκηνωτικές περιόδους των 14 ημερών η κάθε μία και με δύναμη 4 κοινοτήτων σε κάθε περίοδο. ( Αίτηση )

πληροφορίες

Παρασκευή 15/6/2015

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης επισκέφτηκαν το Λειβαδίτη, το δασικό χωριό και τον καταρράκτη στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος.

 

Εκπαιδευτική περιβαλλοντική επίσκεψη θα πραγματοποιήσει το σχολείο μας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ξάνθης στις 12/5/2015

Διεξαγωγή σχ. αγώνων Αθλοπαιδιάς Α/θμιας Εκπ/σης Ξάνθης

Το σχολείο μας θα πάρει μέρος με έξι μαθητές

την Τρίτη 28/4/2015

ΣΤΟΝ  ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (kid's Athletics) Δ.Σ. 

 

Το έθιμο της χελιδόνας

Γιορτάσαμε το έθιμο με τα παιδιά της Α΄τάξης του σχολείου μας και τις εκπ/κους Παϊκοπούλου Παρασκευή και Δαλακούρα Κων/νια.

 Τα χελιδονίσματα είναι ένα αρχαίο έθιμο όπου τα παιδιά γιόρταζαν το τέλος του χειμώνα και τον ερχομό των χελιδονιών και της άνοιξης. Κρατώντας το ομοίωμα ενός χελιδονιού, τριγυρνούσαν στην πόλη και τραγουδούσαν τη "χελιδόνα". Ο κόσμος τους έδινε διάφορα κεράσματα

.

24  Μαρτίου  2015

Τη  Τρίτη 24/3/2015 και ώρα 08:30 π.μ. θα γίνει γιορτή για την εθνική μας επέτειο  , τα παιδιά θα αποχωρήσουν στις 10:00 π.μ.

Την Τετάρτη 25/3/2015 οι μαθητές που παίρνουν μέρος στην παρέλαση θα έρθουν στο σχολείο στις 11:15 π.μ. 

Λήξη Β΄ τριμήνου

Την Τρίτη 16/3/2015 και ώρα 13:
15 μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι του Β΄ τριμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης
Την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 μ.μ. θα γίνει ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων της Α΄ & Β' τάξης για την πρόοδο των μαθητών

 

9ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ» 6-3-2015

 

Αγαπητοί γονείς ,Και φυσικά αγαπητά παιδιά

 Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε το πιο ζεστό μας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μας δώσατε να στηρίξουμε φέτος τα Χριστούγεννα 3266 παιδιά. Συγκεκριμένα μέσα από την απλόχερη κίνηση σας να συγκεντρώσετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όλοι μαζί καταφέραμε να περάσουν όμορφες στιγμές 2947 παιδιά που στηρίζουμε με τις οικογένειες τους αλλά και 319 παιδιά που μένουν στα σπίτια του Συλλόγου μας.

 Η τόσο σημαντική κίνηση σας κατάφερε να εξασφαλίσει το χριστουγεννιάτικο και όχι μόνο γεύμα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 Πέρα από την ανάγκη μας όμως να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους αλλά και θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και εκπαιδευτικούς τους που τους έδειξαν το δρόμο της στήριξης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Μένοντας πιστοί στα λόγια του ιδρυτή του Συλλόγου μας, Ανδρέα Γιαννόπουλου, «εάν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

 Για ότι χρειαστείτε θα είμαστε δίπλα σας (http://www.hamogelo.gr/36.1/Ti-kanoyme)

Με εκτίμηση

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2015

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης αποφάσισε να πάρει μέρος στην παιδική καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί για δευτερη τη φορά στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2015 με την συμμετοχή των μαθητών και γονέων όλων των δημοτικών σχολείων Ξάνθης. Η παρέλαση των παιδιών θα γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:30 με θέμα «Μισό αιώνα παιδικά χαμόγελα». Ο χώρος συγκέντρωσης και έναρξης της παρέλασης είναι η παλιά αστυνομία επί της 28ης Οκτωβρίου.

Πιστοί στην εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλατε την παιδική καρναβαλική παρέλαση, ανανεώνουμε και φέτος το ραντεβού μας, με τον θεσμό, που κερδίζει τα χαμόγελα και των ενθουσιασμό των παιδιών!!.

Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε καρναβαλική στολή-ενδυμασία που έχουν στην διάθεσή τους. Οι γονείς ή κηδεμόνες, των μαθητών του σχολείου μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών, θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν καρναβαλική ενδυμασία και να συνοδεύουν τα παιδιά τους ή να ορίσουν κάποιο ενήλικα συνοδό άνω των 18 ετών. Οι υπεύθυνοι συνοδοί θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη των παιδιών που συνοδεύουν ακολουθώντας τις οδηγίες της οργανωτικής επιτροπής. Τα παιδιά που συμμετέχουν θα πρέπει να είναι από 4 έως 13 ετών.   

Η περίοδος υποβολή  των αιτήσεων ορίζεται από Πέμπτη 29 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Σας επισυνάπτουμε την αίτηση συμμετοχής και σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 Μετά την παιδική καρναβαλική παρέλαση θα ακολουθήσει γιορτή στην κεντρική πλατεία.

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2015

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στη σχολική καρναβαλική παρέλαση

 

30 Ιανουαρίου 2015

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μαθητές μας ότι στις 30 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Παρασκευή δε θα γίνουν μαθήματα .
Οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο στις 8:30 π.μ. όπου θα πάμε στον Ι.Ν. Αγ. Φωτεινής για να γιορτάσουμε τη μνήμη
των Τριών Πατέρων των Γραμμάτων και της Ορθοδοξίας, των Τριών Ιεραρχών

Ώρα αποχώρησης 10:00 π.μ.


 

25 Ιανουαρίου 2015

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου 2015, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015.

14 Ιανουαρίου 2015

 Την  Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας στο σχολείο μας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πρόσφερε τη Βασιλόπιτα και τα δώρα στους μαθητές . 

Την Τρίτη 20/1/2015 θα παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Aμφιθέατρο Ξάνθης

      

 

Λήξη Α΄ τριμήνου

Την Τρίτη 16/12/2014 και ώρα 13:
15 μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι του Α΄ τριμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης
Την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 μ.μ. θα γίνει ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων της Α΄ & Β' τάξης για την πρόοδο των μαθητών

Δωρεάν κάδο οικιακής κομποστοποίησης παραλάβαμε από το Δήμο Ξάνθης

Ένας κάδος κομποστοποίησης φέρνει ακόμη πιο κοντά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με την ανάγκη ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, με συγκεκριμένες δράσεις.

Τι είναι η οικιακή κομποστοποίηση;
Η οικιακή κομποστοποίηση είναι η μετατροπή οργανικών αποβλήτων σε κόμποστ (είδος λιπάσματος) σε έναν ειδικό κάδο.Οργανικά απόβλητα θεωρούνται εκείνα που ήταν κάποτε ζωντανά, όπως υπολείμματα τροφών, φύλλα, γρασίδι, ξύλο κτλ..

  Δεκεμβρίου  2014

<< Συγκέντρωση ειδών διατροφής για το χαμόγελο του παιδιού >>

Παραδώσαμε στη μεταφορική εταιρεία <<εν κινήσει> 20 κιβώτια που συγκεντρώσαμε για το Χαμόγελο του παιδιού.

Ευχαριστούμε τη εταιρεία που θα μεταφέρει δωρεάν τα κιβώτια αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στη δράση αυτή του σχολείου μας

.

8  Δεκεμβρίου  2014

 

Το σχολείο μας τη Δευτέρα 8/12/2014 και ώρα 10:00 π.μ. με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διοργάνωσε εκδήλωση με την παρουσία αθλητή του μπάσκετ με αναπηρία  από τον αθλητικό σύλλογο Ίρις Καβάλας όπου έκανε παρουσίαση του αθλήματος και μίλησε στα παιδιά παράλληλα οι μαθητές της Στ’  χόρεψαν και εξασκήθηκαν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Παρασκευή 5/12/2014

Παρακολουθήσαμε το θέατρο με τίτλο
<< Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά >>

 

3  Δεκεμβρίου  201

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, επειδή εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑΜΕΑ. 

Η σημερινή ημέρα είναι μία ευκαιρία για όλους μας να συνειδητοποιήσουμε τα προβλήματα των ατόμων αυτών στην καθημερινότητά τους. Είναι μία υπόθεση που αφορά όλους μας και πάνω από όλα μία ευκαιρία να ενεργοποιηθούμε για την κατάργηση των διακρίσεων και των προκαταλήψεων σε βάρος των ατόμων με διαφορετικότητα.

Το σχολείο μας τη Δευτέρα 8/12/2014 και ώρα 10:00 π.μ. με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θα διοργανωθεί εκδήλωση όπου θα παραστεί αθλητής του μπάσκετ με αναπηρία  από τον αθλητικό σύλλογο Ίρις Καβάλας θα κάνει μία παρουσίαση του αθλήματος και θα μιλήσει στα παιδιά παράλληλα οι μαθητές της Στ’ θα χορέψουν και θα εξασκηθούν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

  1 - 5  Δεκεμβρίου  2014

<< Συγκέντρωση ειδών διατροφής για το χαμόγελο του παιδιού >>

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου λαμβάνοντας υπόψη το έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.  185047/Δ2/17-11-20014 αποφάσισε να συμμετέχει για 3η χρονιά στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών διατροφής για το Χαμόγελο του Παιδιού και όρισε  ως εβδομάδα για τη πραγματοποίηση της προσπάθειας αυτής από τις  1 έως 5 /12/2014

Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

 Σας παραθέτουμε  ενδεικτική λίστα προϊόντων: 
- Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι, σάλτσα ,ντομάτας, μπισκότα,
   κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές,
    βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς.
- Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες, περιποίησης βρεφών.
- Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
- Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά
- Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.

27 / 11 / 2014

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας ότι την Πέμπτη 27/11/2014 οι τάξεις
 Α'  Β' , Γ', Δ' , Ε' , Στ', και ολοήμερο
 
δε θα λειτουργήσουν λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Οι μαθητές της
 Β'  τάξης μπορούν να έρθουν την τρίτη ώρα 10:00 π.μ. - 10:45 π.μ
Ε'  τάξης μπορούν να έρθουν την τέταρτη ώρα 10:45 π.μ. - 11:30 π.μ.
Γ'  τάξης μπορούν να έρθουν την έκτη ώρα 12:35 π.μ. - 13:15 π.μ
για να κάνουν Γυμναστική αι οι μαθητές του τμήματος ένταξης

Παρασκευή 14/11/2014

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα μονοστήρια της Ξάνθης από τους μαθητές της Δ'  τάξης .

 

 Τρίτη  25/11/2014

Περιβαλλοντική επίσκεψη στο μονοπάτι της Παναγίας Καλαμούς όπου έγινε σήμανσή του από τους μαθητές της Στ'  τάξης


 

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ  ΑΓΩΝΑΣ  ΔΡΟΜΟΥ  στην Ξάνθη  (30/11)

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης ¨Xanthi Runners¨ σε συνεργασία με την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Ξάνθης και θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής, τόσο σε μικρούς μαθητές όσο και στους μεγαλύτερους φίλους του μαζικού αθλητισμού, διοργανώνει  λαϊκό αγώνα 5.000 μέτρων (μαθητές Γ/σιου έως ενήλικες) και ένα μαθητικό αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικών σχολείων.

περισσότερα...

 

5 Νοεμβρίου 2014
Λόγω των εκλογών στα  Υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών δε θα γίνουν μαθήματα την Τετάρτη  5/11/2014 και το σχολείο θα είναι κλειστό

27 Οκτωβρίου 2014
Ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 27/10/2014 οι μαθητές θα έρθουν το πρωί  στο σχολείο στις 8:30 π.μ. θα γίνει εκκλησιασμός και μετά γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και  στις 1
0:30 π.μ. θα αποχωρήσουν .
Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Παρέλαση
Οι μαθητές της Δ', Ε' & Στ' τάξης την Τρίτη  28/10/2014 και ώρα 11:15 π.μ. θα συγκεντρωθούν στο σχολείο και με λεωφορείο θα μετακινηθούν για την παρέλαση.
 

23 Οκτωβρίου  2014
Ενημερώνουμε  μαθητές και γονείς του σχολείου μας ότι την Πέμπτη 23/10/2014 δε θα γίνουν μαθήματα και το σχολείο θα είναι κλειστό λόγω εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης

 

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης μπορούν να έρθουν στις 10:00 - 11:30 π.μ. και οι μαθητές τις Δ΄ τάξης στις 11:45 - 13:15 μ.μ.για να κάνουν Αγγλικά.

16 Οκτωβρίου 2014

Οι μαθητές της Α΄ , Β' & Γ' τάξης του σχολείου μας  επισκέφτηκαν το μουσείο ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ  στη Συδινή Ξάνθης .

 

 
13 Οκτωβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μια από τις τουλάχιστον τρεις προβλεπόμενες ασκήσεις ετοιμότητας του σχολικού έτους.

Η άσκηση έγινε με αφορμή το γεγονός ότι η 13η Οκτωβρίου είναι η  Διεθνής Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών.
Στόχος της άσκησης ήταν  η ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς στους εκπαιδευτικούς και μαθητές μέσω της διαρκούς ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης
 

8 Οκτωβρίου 2014

Το σχολείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για την περιποίηση και την απομάκρυνση κλαδιών από τα δέντρα της αυλής που μπορεί στο μέλλον να προκαλούσαν προβλήματα.

Παγκόσμια ημέρα 3ης ηλικίας

 

Τηλεδιάσκεψη

 Τρίτη 7-10-2014

για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο ήταν το θέμα της ημερίδας μέσω τηλεδιάσκεψης, που οργάνωσε η Διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Το σχολείο μας  συμμετείχε στην ημερίδα με τους μαθητές και τις μαθήτριες της  Ε’ & Στ’ τάξης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα διατύπωσαν ερωτήματα στους ομιλητές και έλαβαν απαντήσεις. Τα θέματα που περιλάμβανε η ημερίδα αφορούσαν τη χρησιμότητα και τους κινδύνους του διαδικτύου, καθώς και τις μορφές εγκληματικότητας που εμφανίζονται σε αυτό (παιδική πορνογραφία, Cyber Bullying, εκδήλωση πρόθεσης αυτοκτονίας, εθισμός στο διαδίκτυο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάτες μέσω διαδικτύου). Το μεγαλύτερο μέρος των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν αφορούσε το Facebook και γενικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

1η  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Δευτέρα  6/10/2014

«Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».

Οι δράσεις του σχολείου μας υλοποιήθηκαν , με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών και των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας στο γήπεδο της Χρύσας

Παρέλαση
Σάββατο  4/10/2014

 

Παρασκευή 26/9/2014 και ώρα 5:30 μ.μ.
πρώτη
συνάντηση γονέων & κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων Γ'  &  ΣΤ'.
 


 

 

Πρώτη
συνάντηση γονέων & κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων Α' , Β' , Δ' & Ε'.

Παρασκευή 19/9/2014 και ώρα 5:00 μ.μ. οι γονείς και κηδεμόνες της Α' , Β' τάξης

και  την ίδια ημέρα στις 6:00 μ.μ. οι γονείς και κηδεμόνες της Δ' και Ε' τάξης 

Άνοιξε σήμερα 11/9/2014 το σχολείο μας με την τέλεση του αγιασμού ,

οι μαθητές πήραν τα βιβλία τους και το πρόγραμμα των μαθημάτων.

   

 

Ενημερώνουμε τους γονείς  και κηδεμόνες ότι το σχολείο ανοίγει στις  1 / 9 / 2014
για τους μαθητές μας στις 11 / 9 / 2014

 

8ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης