Αγαπητοί γονείς- κηδεμόνες,

ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-22, θα γίνει την

 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:00.

Κατ΄ εξαίρεση φέτος – λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 – o καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών (οι υπόλοιποι μαθητές με τους δασκάλους τους θα περιμένουν τον ιερέα στις τάξεις τους). Θα τους δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, στην ορθή χρήση της μάσκας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ,  στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου. Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν . Η Πρωινή Ζώνη (7:15-8:00) και το Ολοήμερο Σχολείο (13:20-15:00) θα λειτουργήσουν από την Τρίτη 14/9/2021).

  • Μόνο οι γονείς της Α΄ τάξης θα προσέλθουν στον αύλειο χώρο, φορώντας μάσκες και επιδεικνύοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου, ή αρνητικό Rapid test.
  • Οι μαθητές μπορούν να προσέλθουν  στο σχολείο από τις 8:45, με δήλωση αρνητικού Self-test (θα πρέπει να το έχουν κάνει την  Κυριακή 12-9-2021), φορώντας μάσκες και με τις σχολικές τους τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

** Κανένας μαθητής δεν θα μπει στο σχολείο χωρίς να φέρει το παραπάνω έγγραφο.

(Το επόμενο selftest θα γίνει την Πέμπτη 16-9-2021 για να το επιδείξουν  την Παρασκευή 17-9-2021)

Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 10:00 

 

Ο Δ/ντής του σχολείου

Καλαϊτζίδης Βασίλειος

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *